fbpx

Workshops en Cursussen

Groepslessen en individuele lessen

De Verwachting organiseert verschillende workshops en infosessies rond borstvoeding, voorbereiden op de bevalling, veilig babydragen, knooptechnieken babydragen, slaapritme baby, huilen, wasbare luiers, flesvoeding, EHBO bij baby,…
Cursussen/ workshops gaan door in de praktijk De Verwachting (Brugge) of in groepspraktijk Tille (Varsenare). Dit zal steeds duidelijk vermeld staan bij de groepslessen.

We werken met kleine groepjes om de kwaliteit van de lessen te waarborgen.

Is de cursus volzet of ben je op de cursusdata niet vrij? Dan is er een mogelijkheid om de lessen op individuele basis te volgen.  We stemmen de cursus dan zoveel mogelijk af op uw wensen. De cursus kan doorgaan in de praktijk maar ook in uw eigen huis. Contacteer mij gerust voor meer info.

Voor deelname aan de groepslessen dient vooraf ingeschreven te worden.
Graag ook steeds een klevertje van uw mutualiteit bijhebben. ( op mama’s naam) Aangezien wij dit voor sommige infosessies nodig hebben. 

Uitleg over elke cursus/workshop met data en prijzen, vind je in het menu onder “lessenreeksen

 

 

“De cursus ( Zelfzeker bevallen) was voor mij de perfecte voorbereiding op mijn bevalling. Ik heb niet alleen veel meer inzicht gekregen maar bovenal ook samen met mijn partner ons geboorteverhaal uitgestippeld.  Tijdens mijn bevalling kwamen veel herkenningspunten uit de cursus terug die me rust gaven.”
Anne D.